Дневен хороскоп за 23 май 2022, понеделник

Овен

През този ден има опасност от малки битови травми, като прищипване на пръст или рязка среща с ръба на масата. Събудете се добре преди да станете от леглото. Започнете деня с усмивка. Денят ще е позитивен. Вечерта ще е спокойна в домашна обстановка.

Телец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете.

Близнаци

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Рак

Днес сте с променливо настроение. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към Вас, с които трябва да се съобразите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Лъв

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, понеделник ще е много нервен ден за доста представители на зодия Лъв. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Дева

Възникват препятствия и недоразумения в любовта. Може да се почувствате нещастни. Възможно е да почувствате раздразнение от съпруга си и да се опитате да му натрапите своите възгледи и начин на живот. Не е изключено професионалната ви дейност да поиска от Вас повече усилия от обикновеното. През този ден финансовият успех е малко вероятен.

Везни

Това е добър ден да се справите с проблемите в личния си живот и да намерите умни решения. Всичко, от което се нуждаете, е положително отношение към вашата ситуация – или човека до Вас – и оптимистична перспектива за бъдещето.

Скорпион

Денят е свързан с пробуждането на желания и изграждането на грандиозни планове, както и широко общуване. Възможно е увеличаване на взискателността към любимите хора. Много представители на зодия Скорпион отново излизат на арената на живота, желаейки да реализират своите идеи и без много много да се церемонят продемонстрират това на околните. Творческият подход към работата, интензивността на чувствата, личната привлекателност и доброжелателността към околните носят съществени плодове. Намерете приложение за своите творчески способности.

Стрелец

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Козирог

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия Козирог не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Водолей

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Риби

Понеделник е успешен ден за риби. Денят ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии