DARA се среща със своите фенове във Варна

Дългоочаквана среща на DARA с нейните фенове предстои този уикенд във Варна. Домакин и организатор на събитието е Kaufland в наскоро модернизирания филиал в кв. Трошево в родния град на певицата. Събитието ще се състои на 30 април, събота, от 10.30 часа и ще продължи около три часа, в които всеки ще има възможността да се види на живо с DARA.

Срещата ще се случи само седмица, след като DARA предизвика фурор със своя концерт в столицата и е и комплимент към всички жители и гости на Варна. Гостуването на DARA е доказателство, че Kaufland e повече от магазин, като филиалът в кв. Трошево е първият в България със собствена зона за цялостно преживяване. Какво означава това – освен с разнообразие от качествени и свежи стоки в самия магазин, клиентите могат да опитат от вкусните предложения в специално обособената food court зона, а най-малките – да се забавляват в уникалната вертикална детска площадка.

Възможностите за клиентите на Kaufland са част от така наречената One Stop Shopping концепция на веригата, която дава възможност на клиентите да спестят време, като намерят всички необходими продукти и услуги на едно място.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии