Дневен хороскоп за 22 април 2022, петък

Овен

Това е петък за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Телец

Днес някои от Вас може да пътуват зад граница. Разполагате с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие че действате самостоятелно по целите си.

Близнаци

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Рак

Разрешаването на проблем в професионален план Ви открива много нови възможности. Петък се оказва доста важен ден за голяма част от представителите на зодията, защото предоставя шанс за преодоляване на появилия се от известно време насам застой. Той има две разновидности. В едни случаи е породен поради прекъсване на работа, а в други – поради прекъсване на интимна близост.

Лъв

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Дева

Във всички дела се обръщайте към здравия смисъл и интуицията. Вашата работоспособност положително ще се отрази на резултатите от работата Ви. Звездите предвещават успех в професионалната област.

Везни

Петък ще е доста активен и динамичен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате физически и емоционално. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днес ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек.

Скорпион

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Стрелец

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Козирог

Емоционалната сфера е възможно да страда. Податливост към депресия, раздразнителност, подозрения. Необходимо е активно забавление – самотата е противопоказана. Спортът е полезен сега, но се пазете от падания и фрактури. Включете в диетата си храни, стимулиращи храносмилането и тонизиращи напитки.

Водолей

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Риби

Жизненият потенциал е на високо равнище, но излишъкът на вътрешна енергия може да се окаже разрушителен за Вашето здраве. Звездите предупреждават за вероятност от спор на основа ревност или обида на наранено самочувствие.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии