ХХ-ти Маратон на четящите хора с две вдъхновяващи срещи с автограф от авторите

В рамките юбилейния ХХ-ти Маратон на четящите хора Регионална библиотека “Пенчо Славейков”-Варна кани на две вдъхновяващи срещи с автограф от авторите.

  • На 14 април 2022 г. от 17.30 часа в отдел Изкуство на адрес ул. Генерал Паренсов №3 ще се срещнем с Росица Левашка и последната й книга „Да откриеш Джесика”. Романът е завладяващ фентъзи разказ за възможностите в паралелните светове отвъд ръба на Вселената, история, в която сън и реалност се сливат, разхождат се създания от други светове, а котките говорят. Росица Левашка е библиотекар по професия, но интересите й са в сферата на алтернативната педагогика. Завършила е Института по Валдорфска педагодика във Витен-Анен, Германия. Автор е на стихосбирката „Магията” и романа „Прави любов с мен”.

  • На 18 април 2022 г. от 13.00 часа в Детски и средношколски отдел на бул. 8-ми Приморски полк №110 ще се срещнем с Магда Борисова – автор на приключенско-криминалната поредица за деца „Тайната на…”. Загадки, приключения и много любопитни и исторически факти крият книжките от поредицата. Магдалена Борисова е детски писател и драматург с юридическо образование и специализация по криминология към СУ. Работи като юрисконсулт, но е най-награждаваният великотърновски автор на детски пиеси – носител е на над 30 литературни отличия.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии