Дневен хороскоп за 29 март

Овен

Вие сте с тенденции. Днес ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ще Ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите Ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Телец

Звездите гарантират признание и успех във всички дела само на тези представители на знака, чиито решения или постъпки са основани на дълбоки чувства и убеденост в собствената правота. Не е изключено да има причини да помрачат Вашето настроение.

Близнаци

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което Ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около Вас.

Рак

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна чакате. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина поради обособили се финансови противоречия. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Лъв

Денят обещава изгодна сделка и/или договарянето на условия, които в по-голямата си част ще са успешни за Вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви още по-пълноценен.

Дева

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Везни

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението Ви. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

Вторник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Стрелец

През този ден забравете за победите. Ако се чувствате добре и уютно сред близките си хора, значи сте удържали най-голямата победа. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Козирог

Днес ще бъде непредвидим, така че не учудвайте, ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте. Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане.

Водолей

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии