Дневен хороскоп за 17 март

Овен

Обстоятелствата, които сте очаквали, може да се променят. Имате достатъчно време и умение за гъвкавост, за да се нагодите към новите условия. Не се ядосвайте излишно. Знаете, че ще се справите с всички проблеми. Много неща могат да Ви бъдат дадени днес като възможности, но от Вас ще се изиска много и като работа, и като себеотдаване на някаква цел или кауза.

Телец

Събития от такова естество ще придружават сполуката Ви. Днес е ден за уединение и спокойствие. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Момент за уединение, за почивка, за равносметка и за размисли по важни за Вас теми. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате.

Близнаци

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес представителите на зодия Близнаци ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Лъв

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Лъв могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Дева

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Днес вечерта се посветете на семейството си. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес е по-добре да не пътувате.

Везни

Това е четвъртък за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Скорпион

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Стрелец

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, четвъртък ще е много нервен ден за доста представители на зодия Стрелец. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Козирог

Днешният ден ще е силно активен. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Риби

Тази четвъртък може да ви се стори, че целият свят ви е забравил. Това не е така, просто всеки се е потопил в неговата предпразнична равносметка. За значителен процент от представителите на зодия Риби, денят е твърде емоционален, а не бива.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии