Дневен хороскоп за 16 март

Овен

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овен. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Телец

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Близнаци

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Рак

За представителите на зодия Рак напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Лъв

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Днес вечерта се посветете на семейството си. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес е по-добре да не пътувате.

Дева

Голям процент от Дева са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпион са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, свързани с предстоящи инвестиции. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Сряда ще е ползотворен за намиране на работа от безработните.

Козирог

Задълженията ви се трупат все повече и днес се чувствате претоварени. Вашите финанси изискват внимателно боравене и по-добро планиране. В любовния Ви живот зависи от вас да положите усилия да подобрите нещата във връзката си.

Водолей

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Риби

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии