Дневен хороскоп за 12 март

Овен

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета Ви.

Телец

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Телец, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Близнаци

Моментът е добър, както по отношение на ситуацията в дома Ви, така и в бизнес план. днес е хубав ден за Вас, макар че няма да Ви се занимава с досадни неща, но Вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските Ви взаимоотношения. Творческият Ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Лъв

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Дева

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела.

Везни

Днес някои от Вас може да пътуват зад граница. Разполагате с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие че действате самостоятелно по целите си.

Скорпион

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпион са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Днес вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете деликатни, но твърди.

Стрелец

Жените от зодия Стрелец се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

Козирог

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес всичко тръгва по вода.

Водолей

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Риби

Възможно е днес всякаква инициатива или активно движение в другите сфери на дейност да причинява на риби умора и неудовлетвореност. Повишената Ви възприемчивост води до илюзии и самоизмама. Днес Ви се струва, че семейната им връзка е хармонична, както никоя друга. Може да вземете активно участие във финансовите операции.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии