Дневен хороскоп за 7 март

Овен

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Телец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, свързани с предстоящи инвестиции. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Понеделник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните.

Близнаци

Това е добър ден за избор и пазаруване на подаръци. Направете списък с близките си хора и не се опитвайте да ощастливите целия свят. Бъдете разумни в харчовете си. С действията си ще зарадвате хората около себе си. Не жалете сили, за да ги изпълните по най-добрия начин.

Рак

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Понеделник е хубав и спокоен ден за Рак. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Лъв

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Лъв могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек. Сред представителите на зодия Лъв най-голям успех днес имат хората на изкуството и особено художниците, скулпторите и кинорежисьорите.

Дева

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Сферата на личния Ви живот днес може да се характеризира с крайно противоречиви тенденции, подобни на неустойчивите черти на дъгата, която прелива във всички цветове, призрачна, прозрачна, лека и готова да изчезне дори от лекия повей на вятъра. Звездите Ви съветват да не се страхувате да мечтаете и да експериментирате. Задава се парична криза.

Скорпион

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Стрелец

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Понеделник ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Стрелец. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Козирог

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Понеделник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Водолей

През този ден оставете инициативата на другите. Някой иска да Ви зарадва и да види, че оценявате усилията му. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки, за да не нараните някого. Положителните емоции ще са в повече днес.

Риби

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Риби днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, понеделник е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии