Дневен хороскоп за 26 февруари

Овен

Вие сте във Вашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Телец

През този ден покажете съпричастността си към семейството Ви. Това е тяхната най-голяма награда. Денят може да е малко стресиращ за някои. Пред Вас стоят две възможности и на Вас ви е трудно да направите избор. Бъдете разумни и обмисляйте всичко през целия ден.

Близнаци

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Рак

Днешният ден ще Ви донесе известно настроение. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Хората, с които контактувате, ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Лъв

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Тази събота внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Дева

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Везни

Днешният ден ще е силно активен. Не са изключени проблеми, свързани с Вашата работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпион през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Риби

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии