Дневен хороскоп за 24 февруари


Овен

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Телец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Близнаци

Този ден за представителите на зодия близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отделете време за семейството си. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа.

Рак

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Лъв

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Лъв. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Днес просто не сте в настроение да правите нищо. Трябва да възвърнете самоувереността и оптимизма си, в противен случай всичко, което ще постигнете, ще бъде напразно. Наистина трябва да се отпуснете малко.

Везни

Това е четвъртък за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Скорпион

Увереност и спокойствие са всичко, от което имате нужда днес. И най-малкото разколебаване може да Ви обърка и да забави движението на делата Ви. Не се поддавайте на емоции и всичко ще се нареди. Трябва да се действа бързо, смислено, практично, напълно в крак с времето.

Стрелец

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Козирог

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на козирог. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Водолей

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.

Риби

Четвъртък е успешен ден за представителите на зодия Риби. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии