Дневен хороскоп за 17 февруари

Овен

В днешния ден никой няма да Ви закача за нищо, така че може да се угодите в това, което най-много харесвате. Естествено, после ще Ви се наложи да наваксвате, но не се отчайвайте. Ще се справите с цялата ситуация на добро ниво.

Телец

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Близнаци

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Рак

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието и релаксирайте пълноценно.

Лъв

Представителите на зодия Лъв днес могат да усещат прикованото към тях внимание на противоположния пол. Преливащите от енергия Лъв вселяват радост и оптимизъм в околните. Препоръчва се колективна работа или учение. Денят предвещава печалба на Лъв с творчески професии.

Дева

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Везни

През този ден ще бъдете в център на вниманието, няма как. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Няма да може да го избегнете, за това използвайте момента максимално изгодно за Вас. Все пак, радвайте се на вниманието, което Ви дават днес.

Скорпион

Този ден е белязан със съмнения и разочарования в любовта. Контактите с партньора са затруднени. Постарайте се да не се загубите в кръга от безкрайни проблеми. Днес не си заслужава да правите дългосрочни планове, а обърнете внимание само на текущите дела. На мнозина се налага да съкратят разходите за хранене и за подаръци на близките си хора.

Стрелец

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Козирог

Пълнота при реализацията на материални и финансови цели, успешни постижения на желанията от лично естество, и добри постижения в бизнеса, но трудно осъществими ползи при контакти с хора от обществените среди. Разчитайте на себе си за осъществяване на намисленото.

Водолей

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Водолей днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, четвъртък е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Риби

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии