Дневен хороскоп за 14 февруари

Овен

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Телец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Намерете начин да се отпуснете.

Близнаци

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, Вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Рак

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Лъв

През този ден очаквайте промени, които ще се отразят на всекидневието Ви. Няма смисъл от паника, а наблюдения и търсене на начини за приспобяване. Днес е подходящо за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина. Жените от знака ги очаква интересна среща.

Дева

Днес имате куп неща за вършене. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Везни

Този ден е белязан със съмнения и разочарования в любовта. Контактите с партньора са затруднени. Постарайте се да не се загубите в кръга от безкрайни проблеми. Днес не си заслужава да правите дългосрочни планове, а обърнете внимание само на текущите дела. На мнозина се налага да съкратят разходите за хранене и за подаръци на близките си хора.

Скорпион

През този ден подберете най-милите думи за близките си. Каквото било – било, важното е какво ще бъде от тук нататък. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Стрелец

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Козирог

Понеделник ще е благоприятен ден за представителите на зодия Козирог, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Водолей

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. За Вас се очертава сигурен успех, ако се съсредоточат върху изпълнението на целите си, защото денят е надежден. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители.

Риби

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии