Дневен хороскоп за 11 февруари

Овен

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Телец

В личния Ви живот се появява издигане на по-високо ниво. В семейните отношения проявявате търпимост и самообладание. Нестандартният подход към работата във всяка дейност, дори и рискованата, завършва успешно. Възможно е търговските сделки и сключените договори да донесат печалба.

Близнаци

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще Ви изненада новост от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Петък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Телците следва да са внимателни през днешния ден и да не влизат в никакви конфликти. Отделете специално внимание на хората, които обичате. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Лъв

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Дева

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението Ви. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Везни

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Скорпион

Новостите в живота Ви се отразят положително на духа и самочувствието Ви. През този ден представителите на зодия Скорпион имат шанс да постигнат значителен успех в материалната сфера. Честите действия ще са гарант за продължението на успешното движение напред. За голяма част от представителите на зодията се очертава засилена нервност и ядове с приятели и делови партньори.

Стрелец

Петък е успешен ден за стрелец. Денят ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс.

Козирог

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирог, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

Риби

Днешният ден ще е силно активен. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии