Дневен хороскоп за 29 януари

Овен

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Телец

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Събота ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Телците следва да са внимателни през днешния ден и да не влизат в никакви конфликти. Отделете специално внимание на хората, които обичате. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Близнаци

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. При някои от Вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Рак през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

Вие сте с тенденции. Днес ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ще Ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите Ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, събота предоставя на Дева значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Стрелец

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Козирог

Днешният ден ще е силно активен. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей

Днес сте с променливо настроение. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към Вас, с които трябва да се съобразите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Риби

Ще се наложи да поемете някои допълнителни задължения, а няма да разполагате с достатъчно време. Оставете им инициативата и се забавлявайте. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието Ви. Може да посетите братя, сестри, близки и роднини.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии