Дневен хороскоп за 17 януари

Овен

Възползвайте се максимално от този ден и прекарайте време с партньора си. Насладете се на романтичните настроения, които проникват в атмосферата и направете всичко възможно, за да се сближите повече.

Телец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Рак

Днес сте в безопасна зона, далеч от неприятности и несигурност. Възползвайте се максимално от това прекрасно астрологично време. Ако сте необвързани, не бързайте с нещата. Скоро ще намерите това, което търсите. Бъдете търпеливи.

Лъв

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Дева

Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Идеален ден за разрешаване на спешни финансови проблеми. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на везни. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Скорпион

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Харчите пари за лични неща. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Козирог

Нарастващият жизнен потенциал може положително да повлияе върху Вашия личен живот. Звездите са готови да Ви помогнат да постигнете реализацията на вашите честолюбиви замисли и идеи.

Водолей

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. От неочаквано място може да получите пари. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Риби

Този понеделник най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии