„НепознатиТЕ“ с нов ден и час на излъчване

Авторската документалната поредица „НепозантиТЕ“ на журналиста Георги Тошев ще се излъчва в нов ден и час от 2022 година. Зрителите ще могат да го гледат всяка неделя от 13:30 часа, веднага след предаването „Търси се“ (с начален час 12:30).

На 2 януари (неделя), bTV ще излъчи филм за срещата на Мариус Куркински с героите и света на писателя Николай Хайтов. Сюжетът разказва за трудния и сложен път на актьора и режисьор с автора на „Диви разкази“.

През какво минава Куркински, кой му помага и как успява да представи творчеството на Хайтов пред днешната публика, зрителите ще разберат от филма на режисьора Явор Веселинов, оператора Румен Василев и сценариста Георги Тошев.

До началото на март в „НепознатиТЕ“ ще бъдат представени някои от най-интересните и гледани филми от поредицата, която вече 12 години е част от ефира на bTV.

Щастлив съм, че вече толкова дълго време bTV Media Group създава авторско българско съдържание, което разказва историите на забележителни личности. Срещите с тях са вълнуващи, изпълващи със смисъл телевизионния ефир. Благодарен съм, че bTV създава фонд „Памет“ чрез филмите от „НепознатиТЕ“, в който са съхранени свидетелства и срещи с личности, които променят света“, споделя Тошев.

На 9 януари зрителите ще научат подробности от сложния път на световноизвестната певица с български корени Силви Вартан. В годината, в която светът отбелязва нейната 60-годишна творческа дейност, Георги Тошев разказва за срещите й с Бийтълс, Азнавур, драматичната любов с Джони Холидей и емоционалното й завръщане в България през 1990 година.

Сред филмите, които са включени в специалната селекция на „НепознатиТЕ“ до 6 март, са още епизоди, посветени на цигуларя Андре Рийо, историята на Deep Purple, тайните връзки на Людмила Живкова с Рьорих, Ванга и влиянието на Дънов. Отбелязва се и 100-годишнината на великата Стоянка Мутафова. Заедно с екипа, зрителите ще пътуват до Индия по пътя на Шанбала и ще чуят възхитителните Соня Йончева и Пласидо Доминго.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии