Дневен хороскоп на 25 декември

Овен

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес зодия Овен трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Телец

Тази събота може да ви се стори, че целият свят ви е забравил. Това не е така, просто всеки се е потопил в неговата предпразнична равносметка. За значителен процент от представителите на зодия Телец, денят е твърде емоционален, а не бива.

Близнаци

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Рак

Голям процент от представителите на зодия Рак са подвластни на отлично настроение днес. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си днес. Ярки любовни постижения. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари.

Лъв

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Дева

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Везни

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпион през днешния ден. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Козирог

Събота ще внесе известно вълнение сред Козирог. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Водолей

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Риби

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Риби. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии