Дневен хороскоп за 21 декември

Овен

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Телец

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Близнаци

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

Денят ще бъде изключително успешен за Вас във финансово отношение. Бъдете сигурни, че е хубаво да продължите да проявявате същата дисциплина. Вълнение и раздразнителност не са изключени. Силно препоръчително е да се опитвате да се справяте с проблемите спокойно и сдържано без да изостряте допълнително конфликтното влияние.

Лъв

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Дева

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Везни

Вторник ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Скорпион

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Козирог

Това е ден, в който няма смисъл да чакате добрите неща да дойдат от някой друг. За да сте сигурни, че ще ги имате, трябва да сте инициатор или източник на тях. Добрата новина е, че можете да откриете начин за решаване на финансовите проблеми.

Водолей

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия Водолей. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Риби

Вторник ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Риби. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии