Дневен хороскоп за 20 декември

Овен

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. А колко влюбени ще се чувствате днес. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Телец

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Телец. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Близнаци

Понеделник ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Рак, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Понеделник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Лъв

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Дева

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Везни

Време е да се отървете от песимизма, който Ви надделява в последно време и да се изправите пред проблемите и предизвикателствата си. С по-позитивно мислене със сигурност ще намерите решенията, които търсите. В момента сте малко объркани, засегнати от общия хаос, който цари около Вас.

Скорпион

Обстоятелствата, които сте очаквали, може да се променят. Имате достатъчно време и умение за гъвкавост, за да се нагодите към новите условия. Не се ядосвайте излишно. Знаете, че ще се справите с всички проблеми. Много неща могат да Ви бъдат дадени днес като възможности, но от Вас ще се изиска много и като работа, и като себеотдаване на някаква цел или кауза.

Стрелец

Понеделник ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днвс е ден за домашни дела. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Козирог

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Водолей

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Риби

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии