Дневен хороскоп за 14 декември

Овен

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Овен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Телец

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Близнаци

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Рак

Вторник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти.

Лъв

През този ден ще Ви е изключително необходима помощта на другите. Не се опитвайте да свършите всичко сами, просто няма да се получи и дори може да направите допълнителни грешки. Не се страхувайте да посикате помощ от другите.

Дева

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Везни

Вторник ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Везни. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Възможно е днес всякаква инициатива или активно движение в другите сфери на дейност да причинява на скорпион умора и неудовлетвореност. Повишената Ви възприемчивост води до илюзии и самоизмама. Днес Ви се струва, че семейната им връзка е хармонична, както никоя друга. Може да вземете активно участие във финансовите операции.

Стрелец

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирог през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Водолей

Вторник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Риби

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес всичко тръгва по вода.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии