Дневен хороскоп за 2 декември

Овен

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Овен. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Телец

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата Ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Близнаци

Някой ще се опита да Ви изненада, а Вие отдавна се досещате за действията му. Не разваляйте удоволствието на човека и вложете целия си артистичен талант, за да изглеждате приятно изненадани. Той ще го оцени.

Рак

Четвъртък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Дева

В чудесно състояние на духа сте днес. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на дева.

Везни

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Голяма част от Везни са завладени от мисълта за материални загуби. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Скорпион

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Стрелец

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Козирог

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете “да” на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Водолей

Днес стреляте по всички мишени и сте готови да се справите с всичко. Самочувствието ви е високо. Любовният Ви живот изисква вашето внимание и трябва да държите емоциите си под контрол, за да избегнете спорове с партньора си.

Риби

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от представителите на зодия Риби са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии