Дневен хороскоп за 22 ноември

Овен

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Телец

През този ден може да се окаже, че сте грешали много в мнението си за човек от обкръжението Ви. Не е нужно да давате обяснение, промяната в отношението Ви ще бъде вместо извинение. Не бъдете агресивни, за да не загубите близки хора.

Близнаци

Днес може да започне роман, който е важен за Вас в дългосрочен план. Не давайте клетви и обещания, защото Ви е трудно да ги спазите. Вие може много да постигнете в политиката и бизнеса, но при условие, че съумеете ясно да обосновете своите цели. Погрижете се за законността на всякаква ваша дейност.

Рак

Не е изключено да има проблеми при работа с документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте всяка входяща информация, пазете репутацията си – накратко, бъдете много внимателни.

Лъв

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Дева

Този понеделник Ви очаква изненадваща печалба. Сега ще можете да решите с лекота проблеми, които са се трупали от дълго време и дори ще можете да помислите за сбъдването на следващите Ви мечти.

Везни

Проблемите могат да дойдат от нищото, някои ситуации могат да се превърнат в източник на стрес, без да разберете защо и как. Добре е да не позволявате на съмненията да подкопават самочувствието Ви.

Скорпион

Днес сте с променливо настроение. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелец са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не е изключено да пропилеете празничния ден в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане.

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирог през днешния ден. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес просто е такъв ден.

Водолей

Прибързани обещания от странични хора може да ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Риби

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии