Дневен хороскоп за 28 октомври

Овен

Вие сте с тенденции. Днес ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ще Ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите Ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Телец

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения – съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Близнаци

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Рак

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Вечерта се посветете на семейството си. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Днес трябва да избягвате споровете.

Лъв

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.

Дева

Този четвъртък не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите конкуренти. Сега настъпва време за отпускане и почивка.

Везни

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Скорпион

Този ден за представителите на зодия скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отделете време за семейството си. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа.

Стрелец

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, четвъртък ще е много нервен ден за доста представители на зодията Стрелец. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Козирог

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирог. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Водолей

Вие сте с тенденции. Днес ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ще Ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите Ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето Ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени. Днес проведете консултации.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии