Дневен хороскоп за 14 октомври

Овен

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Близнаци

Въпросите, свързани със семейното празнуване ще излязат на преден план. Нещата не са толкова сложни за организиране, дори ще ви остане време за вас самите.

Рак

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Лъв

През този ден забележете всяка красива подробност около себе си. Има толкова много неща, на които може да се зарадвате.

Дева

Четвъртък не е еднозначен ден за Дева. Днешният ден ще е печеливш. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днескашният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите.

Везни

През този ден покажете съпричастността си към семейството ви. Това е тяхната най-голяма награда.

Скорпион

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие, това също изисква време.

Стрелец

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Козирог

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Парите идват и си отиват. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолей. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Риби

Четвъртък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии