Дневен хороскоп за 13 октомври

Овен

Този ден е белязан със съмнения и разочарования в любовта. Контактите с партньора са затруднени. Постарайте се да не се загубите в кръга от безкрайни проблеми. Днес не си заслужава да правите дългосрочни планове, а обърнете внимание само на текущите дела. На мнозина се налага да съкратят разходите за хранене и за подаръци на близките си хора.

Телец

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Очаква Ви нова любов. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес зодия Близнаци трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът Ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да Ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва Ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Лъв

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Везни

Това е сряда за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид.

Скорпион

Нарастващият жизнен потенциал може положително да повлияе върху Вашия личен живот. Звездите са готови да Ви помогнат да постигнете реализацията на вашите честолюбиви замисли и идеи.

Стрелец

Тази сряда най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре.

Козирог

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Водолей

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно утре. Днескашният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии