Варна се присъединява към Световния ден на ходенето

Община Варна се присъединява  към инициативата Световен ден на ходенето, която ще се проведе на 3 октомври 2021 г., от 9.00 до 14.00 часа с туристически походи в три лъча:

  • Автобусна спирка Джанавара/Аспарухово/- местност Джанавара.Организатор ТД“Родни балкани“.Сборен пункт 10.00 ч. на авт.спирка
  • Последната спирка на автобус №31 Виница – Аладжа манастир.Организатор ТД“Черноморски простори“. Сборен пункт 10.00 ч. на авт.спирка
  • Устието на р.Камчия – х.Черноморец. Организатор ТД“Вл.Варненчик“. Сборен пункт 9.00 ч. на устието на р.Камчия

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СПОРТ ЗА ВСИЧКИ /БФСВ/ организира за 29-ти пореден път Национална спортна проява Световен ден на ходенето с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта. Проявата се осъществява  под патронажа на министър Андрей Кузманов. В световен мащаб проявата е част от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.

Спортното събитие цели да се популяризират системните занимания и особено ходенето, като физическа активност и неговата роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната възраст, пол, социален и здравен статус.

Присъединете се към инициативата на Българска федерация спорт за всички  – Световен ден на ходенето‘2021 и предайте щафетата, като послание за насърчаване на повече хора към системни спортни занимания, здравословен начин на живот и популяризиране на спорта за всички.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии