Кои секс играчки предпочитат дамите

Имахме възможността да разговаряме с не малко на брой дами, принадлежащи към отделните възрастови групи, и да направим своите заключения, свързани с личните им предпочитания към едни от най-разпространените секс играчки в днешно време.

От къде да си набавим перфектните секс играчки

До известна степен останахме изненадани от влеченията на нежните създания и техния вкус. Все пак обаче бързаме да споделим с вас всичко онова, което научихме от тях.

Преди това обаче ще вмъкнем, че разговаряхме с едни от най-реномираните търговци на еротични творения и се убедихме в разнообразието и качеството на почти всеки артикул, който е част от онлайн магазина Sexo.bg.

Ако точно в този момент сте решили да избирате играчка, но все още имате колебания каква да бъде тя, то в каталога на онлайн магазина имате възможността да попаднете на функционално и качествено изпълнение, което да ви сблъска лице в лице с върховни преживявания и наслада.

Кои са най-разпространените модели, според нежните създания

Както споменахме и по-горе, дамите имат своите лични предпочитания, когато става въпрос за избора на секс играчки. Те не са склонни да правят кой знае какви компромиси, ако дадено изобретение не им допада особено много. Ето защо ние създадохме един кратък списък.

Така всеки един от вас, който е решил да изненада своята половинка, би могъл да го направи, без да се налага да се допитва  до нея. По този начин не просто ще й направите добро впечатление, но и имате шанса да превърнете една обикновена нощ в незабравима. Ето и някои от играчките, на които нежните създания не могат да устоят:

  • Вибратори;

Всички вие сте чували за вибраторите и сте перфектно започнати с техните основни „задължения”. Те успяват по великолепен начин да задоволят дамите, както и да ги подтикнат към това да преживеят върховен оргазъм.

Истината е, че винаги можете да се забавлявате, докато сте двамата. Много от мъжете приемат, че щом жената държи в ръка вибратор, то значи не се нуждае от намесата на мъжа. Това обаче изобщо не е така, затова и нашият съвет е да бъдете по-дръзки и да предприемате по-смели действия.

  • Вагинални топчета;

Любимото за нежните изкусителки са именно тези вагинални топчета, които освен че се грижат за здравето на вагината, те посяват чувство на великолепна наслада у жените.

Много вероятно е да се пристрастите към тях и да не искате никога да се разделяте именно с този вид секс играчки.

Пожелаваме ви приятно пазаруване от Sexo.bg и да инвестирате в онези еротични произведения на изкуството, за които сте сигурни, че ще ви дарят с наслада и върховни преживявания!


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии