4 съществени причини за прием на гейнъри

Гейнърите са важна част от ежедневието на активните спортисти или на хората, за които покачването на мускулна маса е изключително трудно предизвикателство. Съществуват безброй марки и видове гейнъри на пазара.

Важно е да откриете този, който най-добре ще работи за вашето тяло. В онлайн магазина на Workout.bg винаги ще откриете голям избор от хранителни добавки на достъпни цени, които ще бъдат част от изграждането на вашето мечтано тяло.

1. Играе важна роля при покачването на мускулна маса

Този суплемент се приема най-често в комбинация с редовни тренировки. Приготвянето му е лесно и удобно за хората, които искат да спестят време от готвене и да постигнат мечтаната фигура.

Поради високото си съдържание на въглехидрати, снабдява организма с голямо количество  калории, които е невъзможно да се набавят само при приема на питателна храна. Гейнърът помага при натрупването на телесна мазнина, без да покачва рязко инсулина и става най-добър приятел на хората, които ежедневно се стремят към повече сила и мускули.

2. Осигурява допълнителна енергия при интензивни тренировки

Всички знаем, че само мотивацията не е достатъчна, за да тренираме толкова усилено, колкото желаем и да постигаме зашеметяващи резултати. Силата на въглехидратната хранителна добавка действа върху организма зареждащо и му дава допълнителна енергия.

С него имате възможност за по-продължителни и натоварващи тренировки, което го прави изключително необходим за активни спортисти. Прахообразната добавка се употребява дори и от колоездачи, футболисти и всички активно трениращи хора, които за постигането на истински успех се нуждаят от повече тренировки.

3. Предотвратява разрушаването на мускулна маса

Загубата на мускулна маса или казано още мускулна атрофия е най-големият кошмар за спортуващите. Този процес се характеризира със неудовлетворяващ външен вид, отпадналост и слабост при извършване на силови дейности.

Гейнърът възпрепятства настъпването на катаболни процеси в организма, защото храни тялото ни с нужните за развитието на мускулатурата белтъци и въглехидрати.

4. Бързо възстановява изтормозените мускули

С гейнърът е изключително лесно да елиминирате болезнената мускулна треска. Той прави възстановителния период по лек и поносим. Приготвянето на хранителната добавка става само за няколко минути с помощта на шейкър, малко вода и любимият ви гейнър от магазин за хранителни добавки Workout.bg.

Силна негова страна е, че че мигновено действа срещу силно натоварени мускулни групи. Важно е да се знае, че прахообразното вещество се приема веднага след тренировка, ако желаете да има най-голям ефект.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии