Дневен хороскоп за 3 юли

Овен

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Телец

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В близките дни не очаквайте приходи. Днес дайте инициативата на другите.

Близнаци

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете внимателни в избора на партньори. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Рак

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Успехът на Раците през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес проведете консултации.

Лъв

Днес имате куп неща за вършене. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Дева

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. А и нужно ли е да свършите всичко уднесре ?

Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днес тре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Днес  е ден за домашни дела. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през утрешния ден. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Козирог

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Козирозите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Някои от Вас действат прекалено прибързано днес, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Днес дайте инициативата на другите.

Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Водолеите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Риби

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Бъдете сдържани при разговори с непознати.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии