Дневен хороскоп за 1 юли

Овен

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Телец

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Разговорите за пари са трудни. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Рак

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Грижете се за спокойствието си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Четвъртък ще е нернен и неприятен ден за онези представители на Лъв които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Опитите на някои Лъвове да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Дева

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Везни

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Скорпион

Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Парите придобиват друг смисъл за вас. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Днес е по-добре да не пътувате.

Стрелец

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Утре просто е такъв ден.

Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Приемете засечките в работата като вид обучение. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Четвъртък не е лош ден за Рибите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии