Кампания “Жълти стотинки” днес във Варна

В събота (12 юни) от 10:00 до 17:30 часа варненци ще могат лично да предадат събраните стотинки на открития целодневен пункт в областния град. Пунктът се намира точно до Слънчевия часовник на входа на Морската градина.

„Ще имате възможност да се запознаете с лицата зад каузата в морската столица, да научите повече за събраните средства и къде отиват те вече 14-та поредна година, както и да се сдобиете с информация как можете да вземете участие“, каза в сутрешния блок на Радио Варна Йоанна Йорданова – координатор за града. Тя добави, че за всеки участник в кампанията са подготвени официални грамоти. Докато предавате вашите стотинки ще имате възможност да вземете участие и в малка работилничка, която организаторите са инициирали с креативни игри и интересни задачи, разбира се с награди.

„Молим събраните стотинки да бъдат разделени, а за преброяването ще се погрижат партньори на кампанията от банка у нас“, добави Йоанна Йорданова и отново не пропусна да отбележи, че „ако всеки човек заделя дори само по 30 стотинки на ден, за 30 дни ще е събрал 9 лева. За година – 108лв. Ако дори само 500 души съберат толкова, за година сумата ще е почти 55 000лв. Колкото беше сумата, събрана от акцията през 2017. Сега умножете тази сума по 2,3 или дори 4 и повече пъти“.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии