Дневен хороскоп за 18 май

Овен

Във вторник за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Разговорите за пари са трудни. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. От днес започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Намерете начин да се отпуснете.

Телец

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Възможно е да дадете пари на свои близки. Утре проведете консултации.

Близнаци

Вторник е успешен ден за Близнаците. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви днес. Обърнете внимание на здравето си. Днес трябва да избягвате споровете.

Лъв

Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Бъдете активни в спорта. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Дева

Вторник ще внесе известно вълнение сред Девите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. И Девите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Везни

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Имате пари, не търсете повече. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Грижете се добре за здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през утрешния ден. Отделете време за семейството си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Вторник е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Вторник е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Днес е ден за домашни дела. Имате пари, не търсете повече. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес дайте инициативата на другите.

Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии