Вертолети и самолети от ВВС ще изпълняват полети на малка височина над София за подготовката и провеждането на демонстрации на способности на 6 май

Снимка: Огнян Стефанов

По повод тържественото отбелязване на 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия, на 5 и 6 май вертолети и самолети от състава на ВВС ще изпълнят съвместни полети с прелитане на малка височина над площад „Св. Александър Невски“ в София.

На 5 май 2021 г. за участие в генералната репетиция вертолетите и самолетите ще прелетят във времевия прозорец от 09.55 ч. до 10.45 ч. (резервен времеви прозорец от 13.40 ч. до 14.30 ч. същия ден).

В Деня на Храбростта и празник на Българската армия на 6 май 2021 г. вертолети и самолети на българските ВВС ще прелетят над площад „Св. Александър Невски“ в София във времевия прозорец от 09.55 ч. до 10.45 ч.

Генералната репетиция на представителните части на Българската армия, които ще участват във водосвета на бойните знамена и знамената-светини в празничния ден ще се проведе от 9.30 ч. на 5 май 2021 г. пред паметника на Незнайния воин в столицата. Репетицията ще се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии