Порвежда се ежегодният Маратон на четенето във Варненско

От 17-ти до 23-ти април Варненската библиотека провежда ежегодния Маратон на четенето, посветен на Международния ден на книгата и авторското право. За 19-ти път четящите хора във Варна и Варненска област си определят среща присъствено и виртуално, за да съпреживеят удоволствието от четенето със своите приятели и съмишленици, да обменят интересни мисли и преживявания, да участват в забавни игри и да срещнат популярни творци в областта на литературата и изкуството.

Тази година водещата тема на Маратона ще бъде „Цвят – цвете – цветно“ – като въведение към светлите празници, които предстоят – Цветница и Великден. Ще се включат всички приятели и партньори на библиотеката, които са участвали и в предишните издания на Маратона на четенето.

Очаквайте изненади за възрастните читатели, виртуална изложба на известни художници, празничен „патилански” маратон, Камишибай театър, маратонска онлайн среща с нестандартното семейство Нуша и Стоян Роянови и още много любопитни и вълнуващи инициативи, които сме предвидили за любимите ни читатели и приятели от всички възрасти.

Вижте Програмата на Маратон 2021 на сайта на библиотеката www.libvar.bg

Присъединете се към Фейсбук групата “Маратон на четящите хора

Следете на #посприИпочети снимки или видеа от четенето


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии