Моловете и игралните зали отварят врати

От днес, 16 април, отпадат ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове и се разрешават посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им. Това са част от мерките, които бяха отпуснати след заповед на здравния министър в края на миналата седмица.

От 12 април отвориха заведенията за хранене и развлечения при използване на не повече от 50% от капацитета им, ограничено работно време между 06:00 и 23:00 часа.

От 12 април също се допускат културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) при заетост не повече от 30%, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра, носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви).

На 29 април се очаква да бъдат разрешени посещенията в дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове, при използване на не повече от 50% от капацитета им.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии