Дневен хороскоп за 13 март

Овен

Днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Грижете се за спокойствието си. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днес всичко тръгва по вода.

Телец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Отделете време за семейството си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Успехът на Телците през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Близнаци

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Обърнете внимание на здравето си. Бъдете борбени.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през днешния ден. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днес сте изпълнени с желание за работа. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Вашата активност ще окаже влияние върху работата Ви. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Днешният ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Везни

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у Вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Събота е благоприятнн ден за Скорпионите и обещава успех във всичко. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

Събота ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Козирог

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Обърнете внимание на семейството си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Не е разумно да вземате пари в заем. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

Събота ще е благоприятен ден за Водолеите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Риби

Днешният ден ще е силно активен. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии