Дневен хороскоп за 6 март

Овен

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Телец

Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Обърнете внимание на здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Близнаци

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Благодатен и плодоносен, събота предоставя на Близнаците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Рак

В събота за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Днес дайте инициативата на другите.

Лъв

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Дева

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Парите няма да са Ви проблем. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Трудно ще се настроите за работа днес. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Днес проведете консултации.

Везни

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днес Везните са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Днес е по-добре да не пътувате.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Стрелец

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Събота е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Водолеите. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата Ви. Днес всичко тръгва по вода.

Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ангажирани сте с парични въпроси. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. А и нужно ли е да свършите всичко днес?


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии