Дневен хороскоп за 26 февруари

Овен

Петък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днес проведете консултации.

Телец

Петък ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Близнаци

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ярки любовни постижения. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Петък ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Всичко в крайна сметка опира до парите. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес трябва да избягвате споровете.

Лъв

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за Вас). Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Дева

Петък не е еднозначен ден за Девите. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Везни

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днес  нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Скорпион

Днес сте с променливо настроение. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Парите идват и си отиват. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. През петък внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Козирог

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Разговорите за пари са трудни. За търсещите работа петък е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Водолей

В петък не се претоварвайте. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Отпуснете си душата все пак и Вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утре сте изпълнени с желание за работа. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Бъдете деликатни, но твърди.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии