Установиха 32-годишен многократно осъждан за грабеж, придружен с убийство в апартамент във Владиславово

На 15.02.2021г., при провеждане на неотложни оперативно – издирвателни и процесуално-следствени действия по установяване и задържане на извършител на убийство на 51-годишен мъж, извършено в апартамент в жк „Вл. Варненчик“, е установена съпричастността към извършеното престъпление на 32-годишен мъж от село в обл. Добрич. Съобщението за деянието е получено в полицията на 14.02.2021 г., малко преди 18:00 ч.

В хода на разследването, водено под надзора на прокурор при окръжна прокуратура – Варна, е установено, че в случая се касае за грабеж, придружен с убийство – от жилището на убития мъж липсват телевизори, компютър и др. вещи, Двамата мъже са се познавали, работили са заедно по строителни обекти.

На 15.02.2021 г., в квартира във Варна, обитавана от заподозрения, са намерени част от вещите, предмет на грабежа. Лицето е установено и задържано в района около  кв. „Максуда“ във Варна около 21:00 ч. на 15.02.2021 г.

Заподозреният  е задържан за срок от 24 часа, същият е осъждан многократно за престъпления, в т.ч. и за тежко престъпление извършено в затвора. Работата по случая продължава.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии