След акцията в Синдел – 2 досъдебни производства срещу лица, неправомерно присъединили се към електропреносната мрежа

При специализираната полицейска операция по противодействие на конвенционалната  престъпност, която се проведе под наблюдението на прокуратурата днес в село Синдел, община Аврен, участваха и контролни органи от Регионална дирекция по горите – Варна и ЕРП – Варна.

В две къщи в селото, собственост на мъж на 41 год. и друг мъж – на 37 г. е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което е създадено условие за непълно отчитане на потребената ел.енергия. По двата случая са образувани досъдебни производства.

255 лица и 130 МПС са проверени до момента в рамките на специализирана полицейска операция в село Синдел

Съставени са 2 бр. АУАН и 1 бр. констативен протокол от служители на РДГ по Закона за горите за установени 3 куб.метра дървесина – немаркирани и без документ за произход, установени в имот в с.Синдел.

При операцията служителите от ОД на МВР Варна провериха 292 лица и 151 МПС. Установени  са 2 лица, обявени за общодържавно издирване, задържани и профилактирани са 10 лица с криминални прояви. Съставени са 11 фиша  и 1 АУАН по ЗДвП и 1 АУАН по Закона за българските лични документи.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии