Дневен хороскоп за 18 декември

Овен

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Телец

Петък ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Днес трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Петък не е лош ден за Телците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Близнаци

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Съхранявайте старателно документите и парите си. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Рак

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес дайте инициативата на другите.

Дева

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Възможно е да дадете пари на свои близки. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Бъдете дипломатични и тактични.

Везни

Днешният ден ще е силно активен. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Добре би било да се погрижите за здравето си. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Бъдете дипломатични и тактични.

Скорпион

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Отпуснете си душата все пак и Вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днесвсичко тръгва по вода.

Стрелец

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Козирог

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. А колко влюбени ще се чувствате днес. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Бъдете дипломатични и тактични.

Водолей

Днес имате куп неща за вършене. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Изясняват се нещата и в любовта. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Петък не е лош ден за Рибите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии