Дневен хороскоп за 15 декември

Овен

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Днес Овните са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Телец

Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Близнаци

Вторник ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Рак

Вторник е успешен ден за Раците. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Лъв

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. С малко пари можете да постигнете много. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Дева

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Във вторник не се претоварвайте. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. В утрешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Скорпион

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

В вторник за представителите на зодия. Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Не е разумно да вземате пари в заем. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Време е да се  погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Водолей

Днешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Риби

Вторник не е еднозначен ден за Рибите. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Дмешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. В вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии