Трима пострадаха при три катастрофи в областта вчера

На 02.12. т.г., около 07:40 часа, на пътя Варна – Добрич, е възникнало ПТП. Това информират от полицията. 71-годишният водач на л.а. «Пежо», поради движение с несъобразена скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска микробус «Фолксваген». Вследствие на инцидента мъжът получава фрактура на таз, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

На 02.12. т.г., около 17:05 часа, на ул. «Първи май», е възникнало ПТП. 26-годишният водач на л.а. «Опел», при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска л.а. «Фолксваген», който се движи по път с предимство и от удара се отклонява и се блъска в електрическо табло и пътен знак. Вследствие на инцидента е пострадала жена, пътуваща в първия автомобил (21 г.). Същата е получила контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

От полицията съобщават още, че на 02.12. т.г., около 21:00 часа, в района на Летище – Варна, е възникнало ПТП. 20-годишният водач на л.а. «Фолксваген», при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска л.а. «Пежо». Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (23 г.), която е получила контузия на рамо, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Сподели
Share