Три катастрофи с трима пострадали за ден в областта

На 30.11. т.г., около 13:40 часа, на бул. «Христо Ботев», е възникнало ПТП. Това информират от полицията. 49-годишната водачка на л.а. «Форд», при опит да се включи в движението, навлиза в лява пътна лента, не пропуска и е блъсната от л.а. «Фолксваген». Вследствие на инцидента жената получава контузия на рамо, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

На 30.11. т.г., около 15:40 часа, на пътя от Белослав за с. Константиново, е възникнало ПТП. 49-годишната водачка на л.а. «Хонда», по време на движението си, губи контрол над МПС, излиза от платното за движение и се блъска в бордюр. Вследствие на инцидента жената получава контузия на корем, прегледана е и настанена за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

На 30.11. т.г., около 17:40 часа, на бул. «Цар Освободител», е възникнало ПТП. Водачът на неустановен мотопед, по време на движение, блъска пешеходка, която пресича лента за движение на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (61 г.) получава фрактура на лява китка и контузии, прегледана е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии