Задържаха трима мъже, извършили кражби от търговски обекти във Варна

На 28.11. т.г., е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се на бул. «Св. Елена» във Варна. Това съобщават от полицията. Неизвестно лице е извършило кражбата на стоки от стелажите на търговски обект. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 72 г. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 27.11. т.г., е получен сигнал за кражба от павилион за гофрети, намиращ се на Крайбрежната алея във Варна. Неизвестно лице е разбило стъкло на търговския обект и е извършило кражбата на телевизор и монети на стойност 15 лв. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 37 г., известен на МВР и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

На 27.11. т.г., е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се в ж.к. «Възраждане» във Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на стоки от стелажите на търговски обект. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 26 г., известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии