Три катастрофи за два дни заради несъобразена скорост в областта

На 29.11. т.г., около 09:30 часа, напътя за к.к. Златни пясъци, е възникнало ПТп. Това информират от полицията. 54-годишният водач на мотоциклет «Ямаха», по време на движението си, поради несъобразена скорост при навлизане в завой, губи контрол над превозното средство и се блъска в бордюр. Вследствие на инцидента мъжът получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 28.11. т.г., около 01:45 часа, на АМ «Хемус», в района на входа за град Варна , е възникнало ПТП. 26-годишният водач на л.а. «БМВ», по време на движението си, губи контрол над превозното средство и се блъска в стълб край пътя. Вследствие на инцидента мъжът получава контузии и изкълчване на рамото, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 28.11. т.г., около 17:20 часа, около 10:30 часа, на пътя от Девня за с. Падина, е възникнало ПТП. 41-годишният водач на микробус «Пежо», поради движение с несъобразена скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска л.а. «Рено». Вследствие на инцидента жената, пътуваща в първия автомобил (88 г.) получава уплаха, прегледана е и освободена.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии