Четирима мъже са задържани във Варна с наркотици

От ОДМВР-Варна съобщават, че на  22.11. т.г., в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» и намиращите се в него трима мъже – на 20 г., на 27 г. и на 25 г., е установено, че 25-годишният мъж държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за метамфетамин с тегло 0,22 грама. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 21.11. т.г., в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «БМВ» и намиращия се в него мъж на 40 г., е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за метамфетамин с тегло 0,03 грама. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 20.11. т.г., в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на мъж на 28 г., е установено, че същият държи в себе си кутийка, съдържаща суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,51 грама. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 19.11. т.г., в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на мъж на 30 г., е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за метамфетамин с тегло 0,15 грама. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии