Дневен хороскоп за 23 ноември

Овен

Денят може да е непредсказуем. Оставете си време, за да реагирате своевременно на приятните изненади, които ви очакват.

Телец

Този понеделник е ден, в който ще трябва да се пазите от изкушенията. Може да се подадете на част от тях, но пожалете съвестта си.

Близнаци

Това е ден, в който не е добре да се осланяте само на късмета си. Ако пътувате проверете добре дали има къде да нощувате.

Рак

Този понеделник няма да направите нищо от плануваното, но това не означава, че ще прекарате зле времето си. Очакват ви приятни изненади, ако се доверите на партньора си.

Лъв

Днес не търсете допълнителни дивиденти от ваша постъпка. Изчакайте да мине време и със сигурност ще получите своята награда.

Дева

Този понеделник е добър ден за раздяла с някой от вредните ви навици. Ако нямате такива – създайте нов полезен.

Везни

Този понеделник направете нещо за себе си. Всички и всичко друго може да почака. Бъдете си приоритет.

Скорпион

Това е ден, който да посветите на спокойствието. Това не означава да седите  и да мислите за проблемите си. Разделете се с някои от тревогите ви.

Стрелец

Днес не влизайте в ролята на жертва. Ако нещо не ви хареса се отдръпнете от ситуацията за известно време, за да имате по-обективен поглед върху случващото се.

Козирог

Този понеделник не поемайте чужда вина. Дори да сте участник в дадена ситуация, това не означава, че отговорността е изцяло ваша.

Водолей

Това е ден за приятели. Обадете се още сега на някои от тях, с които не сте виждали отдавна, за имате време за организиране на среща.

Риби

Този понеделник ще имате важна роля в сплотяването на семейството. Вечерта отпразнувайте събитието подобаващо.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии