Канят фирми за българо-турски онлайн бизнес форум

Българо-турски онлайн бизнес форум с двустранни срещи ще се проведе на 25-ти ноември от 10.00 ч. Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Съветът за външнотърговски отношения на Турция (ДЕИК). Събитието ще бъде открито от министъра на икономиката на Република България Лъчезар Борисов и министъра на търговията на Република Турция г-жа Русхар Пекджан. Целта на проявата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между България и Турция, да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество и делови партньорства, както и да бъдат насърчени инвестициите в двете страни.

За участие се канят фирми в секторите: автомобилостроене (в т.ч. електроника и електротехника), машиностроене и мехатроника, информационни и комуникационни технологии и химическа промишленост. Желаещите да се включат в събитието следва да заявят своето участие, като се регистрират на следния линк: https://forms.gle/8v3fZ5kJDrUf9TnH7 най-късно до 20.11.2020 г. След регистрация всички участници ще получат проектна програма, код за достъп до онлайн платформата, на която ще се проведе форумът и актуален списък на турските фирми до 2 дни преди събитието.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова на тел. 02/940 79 75 или на имейл адрес: [email protected].


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии